Badalona Capaç demana a l’alcaldessa que l’operació amb Mercadona vagi al Ple

  0
  IMG_0733.JPG

  21/07/2016 – La Fundació està convençuda que el projecte tiraria endavant tot i la possible negativa de Guanyem; els pares de l'entitat demanen una trobada amb Dolors Sabater.

  La Fundació Badalona Capaç, que des de fa setmanes ha vist com la seva operació amb Mercadona per a aconseguir un nou centre ocupacional al barri de Morera ha frenat en sec, ha demanat de forma oficial a l'alcaldessa Dolors Sabater que el projecte vagi a Ple.

   

  La institució va entrar fa uns dies per registre una instància destinada a la batllessa que plasma la reivindicació de materialitzar una iniciativa que porten anys esperant i que els garantiria un futur en un equipament adequat per als seus usuaris, persones amb discapacitat psíquica.

   

  Ens hem reunit amb totes les forces i sabem que l'aprovació tiraria endavant perquè bona part o la majoria del Ple votaria a favor i ningú votaria en contra”, assegura Joaquim Sabater, portaveu de la Fundació. En aquest sentit, té clar que “el problema és de Guanyem Badalona”, que ha creat controvèrsia quan el projecte s'havia engegat sense problemes.

   

  A banda de la Fundació, els pares dels usuaris del centre han demanat una reunió amb l'alcaldessa, i aquests dies debatin si fer acte de presència i mobilitzacions el proper dimarts durant el Ple. Una sessió en la que, inicialment, estava previst debatre la iniciativa de Badalona Capaç.

   

  Música en directe i estels al Turó de l'Enric

   

  Aquest dissabte, dia 23, a partir de les 20 hores, la plataforma Salvem el Turó de l'Enric organitza una trobada popular a l'espai natural de Morera per reunir el major nombre de veïns i veïnes possibles. L'objectiu? Aplegar-se per gaudir de sopar portat de casa, música en directe i la visió dels estels a mesura que el cel s'apagui.