Un excoordinador del govern municipal, implicat en la venda il·legal d’un vehicle

  0

  07/09/2013 – Segons publicava ahir 'El Periódico', el coordinador Jordi Rodríguez, cessat a finals d'agost, i el regidor David Gómez estarien implicats en el nou cas; Gómez nega la seva relació amb el succès.

  Un altre càrrec del govern municipal s’ha vist involucrat en un escàndol, segons publicava en la seva edició d’ahir el diari El Periódico. Es tracta del coordinador de districte Jordi Rodríguez, fins el passat agost destinat a la zona sud de la ciutat, Sant Roc, on va formar part de l’equip de l’exregidor ‘popular’ David Gómez, que també hauria estat embolicat en l’enèsim cas d’irregularitats que ha colpejat el darrer any l’equip de Xavier Garcia Albiol.

   

  L’esmentat coordinador va ser destituït el 26 d’agost per l’alcalde, oficialment per petició del l’actual edil de Sant Roc, Miguel Jurado, que hauria demanat un altre perfil per aquest càrrec sota el seu control. Dies després, la Guàrdia Civil va anar a buscar Rodríguez, acusat de col·laborar en la venda il·legal d’un cotxe pressumptament robat.

   

  La policia encarregada de la investigació sosté que David Gómez va deixar de pagar un cotxe que tenia en règim de lísing i que, després de denunciar falsament que l’hi havien robat, va intentar vendre’l, suposadament amb la col·laboració de Jordi Rodríguez. La Guàrdia Civil va seguir la pista d’un anunci penjat a Internet i va arribar fins Gómez, que hauria estat detingut, i Rodríguez, imputat però no detingut.

   

  El regidor sense adscripció, David Gómez, nega la seva relació amb la simulació del delicte i assegura que no va estar detingut, sinó que va prestar declaració com a testimoni. Fonts municipals han esclarit a El Periódico que la decisió d’apartar Rodríguez va ser anterior a conèixer el cas del vehicle, és a dir, que no té relació amb el succès. A dia d’avui, la reubicació de l’excoordinador es troba suspesa mentre no s’esclareixin els fets.