Creu Roja i Carrefour recapten a Montigalà material escolar pels més desfavorits

  0
  creuroja.jpg

  07/09/2013 – L'entitat i l'empresa van instal·lar ahir un estand al centre comercial badaloní en el qual recolliran tot aquell material que els clients vulguin deixar en donació; avui continua la campanya solidària.

  La Fundació Solidaritat Carrefour i la Creu Roja recolliran divendres i dissabte vinent, dies 6 i 7 de setembre, material escolar en al Carrefour del barri de Montigalà de Badalona per distribuir-lo entre infants en situació de vulnerabilitat. Les dues organitzacions desenvolupen enguany la cinquena edició de la campanya “Tornada a l’Escola Solidària” en 24 hipermercats d’arreu de Catalunya i 168 de tot l’Estat situats en 43 províncies diferents. 

  L’objectiu d’aquesta iniciativa és reduir l'impacte que suposa l'adquisició de material escolar a l'inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics. Aquesta campanya s’inicia donant cobertura a 6.000 nens i nenes en situació d'emergència social de tot l’Estat i espera superar la xifra de beneficiaris aconseguida en edicions anteriors.

  El compromís de Carrefour amb aquesta iniciativa serà la donació directa de material escolar per valor de 121.000 euros, que se sumaran a la quantitat lliurada per la ciutadania. Posteriorment, la Creu Roja s'encarregarà de distribuir el material escolar entre menors i joves en situació de vulnerabilitat.

   

  A Barcelonès Nord, un equip de la Creu Roja de 10 persones voluntàries atendrà qui s'apropi a les taules instal·lades a l’hipermercat de Carrefour Montigalà i recolliran el material escolar (llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, etc.) que donin les persones que col·laborin en la campanya.

  L’any passat, també es va desenvolupar la campanya en el mateix hipermercat Carrefour, on es va aconseguir recaptar material escolar per valor de 879,68 euros.   La darrera edició de la campanya es va desenvolupar en 24 hipermercats de Catalunya i va aconseguir recaptar material escolar per valor de 39.356 euros. Arreu de l’Estat, hi van participar 171 establiments i la Fundació Solidaritat Carrefour va lliurar a la Creu Roja material escolar per valor de 395.686 euros.