Un grup de families convoca una manifestació a l’Institut La Riera

  0
  68
  Font: pròpia.

  Avui, les famílies afectades de Badalona han reclamat l’avançament de la 3a línia a 1er d’ESO a Riera Canyadó/Sant Bru (Badalona).

  Aquest Institut és on més nens s’han quedat fóra pel curs vinent de 1er d’ESO. És per això que, davant l’allau de sol·licituds (95 preinscripcions per 58 places), les famílies afectades, Fampas, AMPAs i AAVV de la zona han volgut reclamar l’avançament de la 3a línia pel curs 2019/2020.

  Entre els motius exposats, destaquen l’educatiu: més de 90 famílies de la zona han apostat per una educació propera i de qualitat. L’Institut La Riera és un projecte integral que comença a Primària i acaba amb l’ESO i Batxillerat i “no seria equitatiu privar a una part d’aquestes famílies d’aquesta oportunitat i continuïtat educativa”.

  Per una altra banda, s’exposen les necessitats demogràfiques de la zona, ja que la construcció de nous habitatges augmentarà la necessitat d’un institut de 3 línies d’ESO. Aquest creixement demogràfic requereix un equipament educatiu que s’ajusti a la realitat.

  A tots aquests arguments es suma el recolzament que tindrà la petició per part de FAMPES, l’AMPA de la Riera, AMPA d’escoles adscrites de la zona i de les AAVV de la zona.

  La Generalitat de Catalunya ja va destinar, l’abril passat, 6 milions d’euros per a la rehabilitació de l’Institut que, actualment, es troba als barracons del parc de Can Solei.

   

   

   

   

   

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí