Un irònic tuit del PSC fa que el govern arrangi un “nyap” d’asfaltat a un carrer del Centre

  0
  image.jpeg

  12/07/2016 – Qualificat de “nyap” per algunes persones, com el regidor del PSC Rubén Guijarro, l'obra va provocar crítiques i algun toc d'humor a les xarxes.

  L'estat d'alguns carrers acostuma a ser un motiu recorrent de debat i crítiques polítiques a Badalona, però aquesta setmana l'objectiu dels comentaris ha estat la reparació d'un d'aquests carrers. O com a mínim allò que volia ser una reparació.

   

  Es tracta de l'asfaltat del carrer Mossèn Anton, al barri del Centre, on el desgast havia provocat que fins i tot es veiessin les llambordes de pedra sota el ciment modern. L'Ajuntament va dur a terme una actuació provisional que va despertar crítiques a les xarxes socials, algunes més dures i altres amb un toc d'humor.

   

  Una d'elles va ser la del portaveu del grup municipal del PSC, Rubén Guijarro, que, fent una sarcàstica referència a la famosa sèrie televisiva 'Game of Thrones', va tildar de “nyap” l'actuació. Altres regidors, com ara el convergent Ferran Falcó, es van sumar a la festa durant la jornada. 

   

  Hores més tard, el Twitter de l'Ajuntament assegurava que s'havia ordenat a l'empresa de manteniment posar en ordre l'obra realitzada. També el nou regidor d'Espai Públic, Francesc Duran, avisava del moviment municipal i interactuava amb el propi Guijarro.