Un líder sorprenent visita el Joan Busquets

  0
  club-basquet-prat-cau-a-lleida.jpg

  11/11/2014 – El MyWigo Valladolid ha guanyat els cinc partits de lliga disputats en el seu retorn a la LEB Or, tot i les dificultats econòmiques per les quals passa l’entitat.

   

  Demà, a partir de les 20h, es disputarà al pavelló Joan Busquets el partit corresponent a la setena jornada de la LEB Or. El CB Prat Joventut, amb les baixes confirmades de David Iriarte i Ike Guallar, rep a un MYyWigo Valladolid que ha sorprès tothom amb el seu gran inici de temporada. Es preveu que el vinculat Sergi Costa i el júnior Óscar Amo estiguin disponibles per Agustí Julbe.

   

  El Valladolid, entrenat per un històric com Porfi Fisac, encara no té la plantilla al complet. El pivot Albert Moncasi, ara lesionat, s’ha d’incorporar d’aquí a un més.

   

  Per contra, Edu Hernández Sonseca va marxar al Planasa Navarra i Guille Rubio, que havia brillat en els dos partits que ha jugat de morat amb una mitjana de 20 de valoració, s’ha guanyat un contracte a la lliga grega (Koroivos). El Valladolid, doncs, rastreja el mercat per tal de reforçar el seu joc interior, però la seva capacitat adquisitiva és limitada.

   

  De moment, el fitxatge més rentable del conjunt de Porfi Fisac ha estat Mikel Úriz, base procedent del Cocinas.com i que actualment és el director de joc nacional més en forma de la LEB Or, al costat de Ferran Bassas (Oviedo).

   

  Úriz no ha pogut entrenar amb normalitat a causa d’una grip i viatjarà sense estar al cent per cent de les seves facultats físiques. El jugador navarrès acredita una mitjana de 11.6 punts, 4.2 rebots, 5.4 assistències i 17.8 de valoració per duel.

   

  Al seu costat hi haurà Román Montáñez, l’altre exterior de referència amb 14.2 punts, 2 rebots, 2.4 assistències i 13.4 de valoració per partit. El CB Prat buscarà la segona victòria de la temporada contra un rival al qual mai s’ha enfrontat en el passat.