Un llibre commemora els 20 anys d’història dels Bufons de Foc

  0
  302f33fe-0eca-48b1-9814-489106506756.jpg

  29/03/2016 – Roser Vilagran ha estat l'encarregada d'escriure i il·lustrar el conte sobre els Bufons del Foc.

  La colla de diables Bufons del Foc de Badalona celebra el seu 20è aniversari enguany i ho celebrarà amb una sèrie d’actes durant els propers mesos. Entre les activitats preparades, l’entitat destaca la creació i presentació del llibre ‘En Llufa i els Bufons de Badalona’, una història on s’explica com en Llufa, un diable eixerit, evita ser expulsat de l’infern per ser massa bo fent-se passar per un dels membres de la colla dels Bufons del Foc.

   

  L’objectiu del conte és explicar el tarannà que hi ha dins d’una colla de cultura popular i recorda que s’ha d'acceptar a les persones tal com són. El llibre està escrit i il·lustrat per la Roser Vilagran, que fa dos anys va publicar el conte L’Anastasi i el Dimoni, que donava una possible explicació de perquè cremem el Dimoni durant les Festes de Maig, i que l’any passat va guanyar el Premi Joan Llaverias de contes il·lustrats per Pirates a Lloret.

  La primera presentació del llibre serà a la Masia Canyadó el pròxim 6 d’abril a les 18.00. Després n’hi haurà una altra el divendres 8 d’abril a les 17.30 a la llibreria Girafa Negra.