Un miler de persones poden elaborar la llista electoral de Guanyem Badalona

  0
  39
  IMG_9611.JPG

  14/03/2015 – Guanyem Badalona va començar dimecres el procés d’eleccions primàries, que durarà fins al dia 18 i els permetrà elaborar una llista electoral d’entre una seixantena de candidats. 

  Guanyem Badalona va començar dimecres el procés d’eleccions primàries, que durarà fins al dia 18 i els permetrà elaborar una llista electoral d’entre una seixantena de candidats. Els signants dels manifestos de les candidatures confluïdes –Per Guanyar i Guanyem Badalona- seran els qui podran escollir les candidates i els candidats de la futura llista electoral a partir d’avui i fins el 18 de març. El cens es va tancar la matinada del dilluns al dimarts amb 1085 persones registrades. “Serà el primer cop a la història democràtica de la ciutat que tants ciutadans i tantes ciutadanes podran confeccionar una candidatura a les eleccions municipals”, asseguren des de la plataforma política de nova creació.

   

  Finalment, unes 60 persones es presenten per formar part de la llista de Guanyem Badalona. Aquests pre-candidats/es tenen dret, segons el reglament, a confeccionar equips de consens i presentar una llista oberta conjuntament amb un/una cap de llista al capdavant.

   

  El procés de primàries estarà blindat pel Reglament de Primàries ratificat en assemblea el darrer 28 de febrer, el Codi Ètic i també pel Programa de Guanyem Badalona. La Comissió de Primàries s’encarregarà de vetllar pel bon desenvolupament del procés i que es compleixin els punts del reglament acordat. La votació es durà a terme de manera presencial i també via telemàtica. Aquest darrer sistema serà a través d’Àgora Voting, eina que dotarà de confidencialitat i transparència al procés, a través de la web guanyembadalona.org/primaries.