Un niu amb més de 100 coloms contamina una illa de la Morera

  0
  104

  L’illa central de cases dels carrers València, Prat de la Riba, Rubén Darío i Sant Vicenç, al barri de la Morera, s’ha convertit en la ‘llar’ d’un centenar de coloms. Les aus, segons ens traslladen els veïns de la zona, estan ocasionant molèsties des de fa mesos, embrutant els terrats de forma massiva amb els seus excrements i emetent sorolls realment molestos. Hi ha veïns de la zona que han instal·lat aparells d’infrasoroll a les seves llars per intentar que marxin, però els coloms continuen vivint al mateix lloc.

  El juny del 2021, un dels veïns més afectats va presentar una queixa formal al departament de Salut de l’Ajuntament, però en aquesta zona de la Morera encara no s’ha fet cap actuació. És cert que, al febrer, després del canvi de govern, des del Consistori es va contactar amb els afectats, fent-los arribar algunes actuacions que s’estaven realitzant en altres barris per controlar els coloms. De moment, però, ningú s’ha dirigit als veïns afectats d’aquesta illa de la Morera per notificar quan s’actuarà per eliminar aquest niu massiu d’aus.

  Un despertador

  “Al matí no ens despertem amb el despertador, sinó pel soroll que fan. Hi ha molta brutícia, insalubritat i males olors. A més, hi ha algun veí que es dedica a alimentar-los”, ens traslladen diferents afectats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí