Un nou Burger King donarà feina a una vintena de badalonins

  0

  20/12/2012 – El nou local de la franquícia de menjar ràpid obrirà aviat a Montigalà, aprop del centre comercial.

  L’empresa de menjar ràpid Burger King obrirà aviat un nou establiment al barri de Montigalà, a prop del centre comercial del barri, i contractarà una vintena de treballadors badalonins.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, com a president de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), i director general de Quick Meals Ibérica SL, el major franquiciat de Burger King a Espanya, Antonio Sánchez, han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per promocionar l’ocupació i la inserció laboral de les persones que es troben a la borsa de treball de l’IMPO.

   

  Segons el conveni, l’IMPO a través de la seva borsa de treball es compromet a oferir a l’empresa Burger King aquelles persones que s’ajustin als perfils demandats. El perfil professional de les persones que es busca és preferiblement el de treballadors i treballadores amb experiència en el sector de la hostaleria, en atenció al client i en establiments de menjar ràpid.

   

  Per tal de facilitar i agilitar el procés de selecció, l’IMPO posa a disposició del procés les seves instal·lacions i infraestructures. A més, si fos necessari, l’IMPO pot dissenyar, promoure i realitzar les accions de formació específiques que es considerin oportunes per ambdues parts.

  El nou establiment que Burger King obrirà Badalona s’instal·larà al carrer Alcalde Martínez Écija, 13, del barri de Montigalà.