Un triomf per començar a aspirar ben amunt (1-0)

0
    27
    Alberto Estébanez

Jornada rodona a l’Estadi. I a Lleida, Oviedo o Guipúscoa. Perquè el Seagull va fer els deures enfront el Pozuelo de Alarcón madrileny (1-0) i va treure profit de la resta de marcadors de la jornada per aspirar ben amunt.

Després de tres jornades sense sumar de tres en tres, les ‘gavines’ van fer valer la seva etiqueta de favorit i van sumar els tres punts a Badalona per la mínima i contra un rival situat en posicions de descens. La diana d’Irina Uribe permet les ‘gavines’ recuperar les bones sensacions i mantenir-se a la zona mitjana de la taula, a tres punts de la segona posició i a sis de la primera.

Contra el Pozuelo, el Seagull va dominar tant la possessió com les ocasions de cara a porteria. La bona feina defensiva visitant va bloquejar les arribades badalonines durant pràcticament els 90 minuts i en cap moment va tremolar l’equip madrileny contra un rival superior a la classificació.
    Malgrat la victòria per la mínima, Ana Junyent va remarcar en zona mixta la bona feina de les ‘gavines’. Malgrat això, una diana de la killer Irina Uribe – guardonada a la Gala del 25è Aniversari del Club com la millor jugadora de la temporada anterior – va trencar l’empat sense gols al minut 44, després de culminar amb el cap una centrada de Carla Cotado. Un gol psicològic que no va trencar, ni de bon tros, el sistema del conjunt visitant.

A la segona part, el Seagull va mantenir el mateix guió, però sense poder foradar la porteria visitant. Tot i això, bona feina global de l’equip. Diumenge a les 12:30h, l’equip es desplaça per primera vegada aquesta temporada a Euskadi per jugar al camp de l’Eibar i seguir escalant posicions a la classificació.