Un últim quart desastrós

0
    82

La Penya encaixa un parcial de 36-9 i jugarà els vuitens de final fora l’Olímpic (94-80)

36 a 9 a l’últim quart. Parcial de 30 a 4 en els últims set minuts i mig. El major parcial, 20 a 0. El tècnic Carles Duran, que feia sis anys com a entrenador del primer equip, no va trobar cap explicació del que va passar en l’últim quart, exposant el següent: “L’equip no ha volgut tenir els vuitens a casa, espero un canvi de mentalitat”. La Penya es jugava disputar els vuitens de final de l’Eurocup a l’Olímpic de Badalona, però va tornar a fallar en un matx clau. Les nul·les defenses dels dos conjunts va acabar amb un empat a 27 al primer quart. Poc a poc, els verd-i-negres van anar millorant darrere i realitzant bons atacs col·lectivament, aconseguint un avantatge de fins a 15 punts a mitjans del tercer quart (50-65). Però, de cop, i de manera incomprensible, la Penya va fer una apagada general, col·lapsada en tots els sentits i sent un forat negre en defensa. En atac, sense idees. El Prometey, que es jugava la vida per continuar viu a la competició, va treure un esperit combatiu per remuntar el matx a 76 ben entrat els darrers minuts. Ni amb la por al cos, la Penya va reaccionar. Un últim parcial de 18-4 va fer encara més dura la decepció a Riga.

Ara, els verd-i-negres hauran de disputar els vuitens de final a la pista de l’Ulm, rival que ja els va deixar fora de la competició fa dues edicions. En el cas de guanyar, la Penya tornaria a jugar a domicili els quarts de final. En aquest cas, contra el millor equip de la competició, el París Basketball. Tot i que l’objectiu sembla més complicat que el de les pel·lícules de “Missió Impossible”, els de Carles Duran també ens han demostrat que són capaços de guanyar qui sigui fora de Badalona.