Un veí de Badalona, detingut per un robatori amb força a una empresa de Palamós

  0
  43
  tabac.jpg

  18/10/2014 – Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Policia Local de Sant Adrià, van detenir el 9 i 10 d’octubre, dos homes, de 22 i 30 anys, ambdós veïns de Badalona i Barcelona respectivament.

  Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Policia Local de Sant Adrià, van detenir el 9 i 10 d’octubre, dos homes, de 22 i 30 anys, ambdós veïns de Badalona i Barcelona respectivament, com a presumptes autors d’un robatori amb força a una empresa de Palamós el passat 20 de setembre.

   

  Els autors del robatori van utilitzar un vehicle per impactar diverses vegades contra la persiana metàl·lica del magatzem fins que van obrir-la i es van endur material valorat en més de 10.000 euros entre cigarretes i lectors de bitllets. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van saber que els autors havien sigut dos homes i la matrícula del vehicle. La policia de Platja d’Aro va informar que, una hora i mitja abans del robatori, una càmera de videovigilància havia enregistrat el vehicle juntament amb un altre. La vinculació de tots dos es va poder determinar gràcies a les càmeres d’un dels radars del Servei Català de Trànsit. La policia, a més, va esbrinar que el vehicle implicat en l’encastament a l’empresa havia estat sostret a Barcelona el dia 17 de setembre.  

   

  El 23 de setembre la Guàrdia Urbana de Barcelona va recuperar el vehicle sostret en un carrer de Sant Andreu (Barcelona). A l’interior del portaequipatges van localitzar els 15 lectors de bitllets sostrets a Palamós. Amb tots aquests indicis, es va donar d’alta un requeriment policial d’ordre de crida i recerca de dos dels autors del robatori amb força. En data 9 d’octubre, un indicatiu de la Policia Local de Sant Adrià va aturar un vehicle amb un dels fugitius a l’interior i el va detenir. Al dia següent, els Mossos van detenir en un carrer de Barcelona un altre dels autors del robatori amb força a empresa.  Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 13 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona i de Barcelona, els quals van decretar la seva llibertat amb càrrecs.