Una badalonina edita un llibre amb imatges comparatives antigues i actuals de Badalona

  0
  bdnrecuerdos.JPG

  29/06/2013 – La responsable del web Badalona Recuerdos ha reunit un total de 89 fotografies en les que s'aprecien els canvi que ha viscut la ciutat.

  Hi ha millor forma de comprovar l’evolució d’una ciutat que a través de les seves imatges? Això és el que va pensar la badalonina Facu Martínez, que fa uns dies ha publicat un llibre amb un total de 89 fotografies antigues de Badalona amb la seva corresponent imatge actual.

   

  El llibre, titulat Així era i així és Badalona, es nodreix del portal web Badalona Recuerdos, que compta amb 7.500 seguidors a Facebook, a on els usuaris han anat enviant fotografies antigues que guardaven com un vell record i que ara han trobat una interessant sortida i ús.

   

  Així era i així és Badalona, editat per Temporae, ja es pot trobar a les llibreries Saltamartí, El Full, Abacus i Llibreria Martínez. La iniciativa, a més, és de caire solidari, ja que els drets d’autor aniran cedits a l’Associació Amics del Gorg Mar, encarregada de recaptar i distribuir aliments entre famílies necessitades de la ciutat.