Una delegació del primer equip visita Can Ruti

  0
  4255.jpg

  07/01/2013 – El dia després de perdre a València, i abans que arribessin els reis, el Badalona va tenir un bonic detall visitant l'Hospital de Can Ruti per donar als nens un bon grapat d'il·lusió i alguns regals

  El CF Badalona vol ser quelcom més que un club de futbol. Com a ens representatiu de la ciutat, l'entitat se sent responsabilitzada amb Badalona i d'aquí se'n deriva l'acte que va tenir lloc dissabte. Una comitiva del club, encapçalada pel president, Miguel Ángel Sánchez, i l'entrenador del primer equip, Albert Càmara, va visitar als nens que estan ingressats a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

   

  També hi van ser tres futbolistes del primer equip: Jordi Ferrón, Robert i Pablo Gallardo. Ells van ser els encarregats de repartir als petits regals relacionats amb el Badalona i el futbol. Els nens i nenes van rebre pilotes, gorres i banderins del club, que van lluir amb orgull i il·lusió. Els familiars i els propis nois van agrair la presència de la delegació del Badalona. Diversos membres de la plantilla directiva del centre hospitalari van voler acompanyar als representants del Badalona durant la visita i el regidor d'esports i joventut, Juan Fernández, també hi va estar present.