Una dimensió desconeguda

0
    33
    IMGP0586.JPG

20/12/2014- Un CF Badalona absolutament irreconeixible ha encaixat a Elda la cinquena derrota del curs (3-0). Les baixes han minvat els escapulats, que a més mai no han entrat al partit, encaixant ja l'1-0 al minut 2.

20/12/2014 – Al Badalona el partit al camp de l’Eldense ja se li va començar a torçar en la prèvia. Les baixes d’Abraham, Amantini, Lulu, Bermudo i Manu Balda ja suposaven un handicap molt important per a un equip molt just d'efectius. Però si per rematar-ho al minut 2 arriba l'1-0, tot plegat encara fa més pujada. La veritat, però, és que els escapulats no només han tingut una mala posada en escena, sinó que han estat "desapareguts" tot el partit. Un xut desviat d'Esteve Monterde al 36’ de la primera part ha estat l’únic bagatge ofensiu dels de Manolo González, molt apagats en tot moment  i absolutament inofensius al davant. En resum, de llarg el pitjor partit de la temporada, sense competir i oferint una imatge desconeguda fins ara.

L’Eldenc ha estat l'altra cara de la moneda. Crescut amb l’1-0, ha dominat amb comoditat el partit, generant força perill a la porteria de Marcos. Després del gol inicial de Chupe, en un servei de córner, José Sánchez ha avisat al 21’ i Domènech ha perdonat el 2-0 tot sol dins l’àrea al 25'. Per sort, ha fet misto i ha donat oxigen a un Badalona que, tot i no oferir símptomes de reacció, amb l’1-0 encara seguia viu. Al 44', però, un altre gerro d’aigua freda ho ha acabat d'espatllar tot. Toni Lao, que ha tornat a la línia defensiva per les absències, ha comès penal sobre Soldevila i Cañadas ha liquidat definitivament el matx.

Comiat de Fran Pineda. En la segona part Manolo González ha buscat revulsius en la banqueta (fins i tot fent entrar un Fran Pineda que deixarà l’equip aquesta setmana), però ni així.  Res no ha sortit bé i l’Eldense encara ha furgat més en la ferida amb el 3-0 de Chupe, aprofitant un refús.  Una derrota, la cinquena del curs, que és el més àmplia que han encaixat els badalonins en tota la temporada.

Després d’aquest mal final d’any (1 punt dels últims 9 possibles),  l’equip acaba el 2014 amb 25 punts.  Toca passar pàgina i recarregar piles durant unes vacances de Nadal on serà clau no només recuperar els lesionats, sinó apuntalar una plantilla que necessita reforços per afrontar la segona meitat del campionat. Ara, després de l’aturada, venen dos partits seguits a casa, contra l’Huracán i l’Olímpic, per buscar la reacció. L’equip tornarà als entrenaments el pròxim 29 de desembre.

FITXA TÈCNICA:

Eldense (3): Alberto, Pagán, Aridane, Soldevilla, Juanjo, José Sánchez, Vivanco, Domènech (George, 79’), Chupe (Jefté, 87’), Cañadas (David Fas, 74’) i Sergi Guardiola.

CF Badalona (0): Marcos, Óscar Sierra, Toni Lao, Álvaro Vega, Fran Grima, Prior, Carracedo (Fran Bea, 71’), Esteve, Matamala, Raúl Torres i Joel Huertas (Fran Pineda, 55’).

Gols: 1-0 Chupe (2’); 2-0 Cañadas, de penal (45’) i 3-0 Chupe (70’).

Àrbitre: Jesús Benjumea Álvarez. Targetes grogues a Vivanco, de l’Eldense, i a Prior, Toni Lao, Fran Grima i Álvaro Vega, del Badalona.