Una exposició al Viver vol conscienciar sobre el consum responsable

  0
  Presentació exposició consum 1.jpg

  19/03/2016 – Coincidint amb el Dia Mundial de les Persones Consumidores, pretén intentar potenciar el vessant més crític, reflexiu, responsable i sostenible en el consum. 

  Saber quins són els drets i deures de les persones consumidores i intentar potenciar el vessant més crític, reflexiu, responsable i sostenible en el consum. Aquests són els objectius que es persegueix amb l’exposició ‘Lidera el teu consum’, que es podrà veure al vestíbul de l’edifici d’oficines municipals El Viver del 15 al 29 de març. Coincidint amb el Dia Mundial de les Persones Consumidores, aquesta activitat, organitzada pel Departament de Consum, s’emmarca en el catàleg de serveis que la Diputació de Barcelona proporciona als municipis per tal que assoleixin els seus objectius en matèria de formació i educació als consumidors.

   

  La mostra ofereix al visitant la possibilitat de conèixer els diferents aspectes que influeixen en les nostres decisions com a persones consumidores per tenir la seguretat de que fem un consum responsable i que sabem gestionar be les dificultats que puguin sorgir.