Una exposició reflexiona sobre la drogodependència dels joves

  0
  40
  DNYkG-_XcAAfxIK.jpg

  08/11/2017 – Més de 800 joves la visitan les properes setmanes.

  El Departament de Joventut acull a l’Espai Jove Supernova el programa Controles?, una exposició sobre la prevenció de les drogodependències i conductes de risc que forma part del conjunt de recursos de prevenció que ofereix l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona als ajuntaments de la província. Està previst que uns 850 joves del municipi participin a les visites guiades d’aquesta mostra.

   

  Amb els objectius de facilitar informació, sensibilitzar la població, evitar o retardar l’edat d’inici del consum, així com treballar els factors de protecció per prevenir el consum i promoure actituds responsables i saludables, l’exposició s’adreça a la població adolescent, jove i també a les seves famílies. Mitjançant la interacció i les noves tecnologies, es podran visitar tres espais diferenciats que proposen una reflexió crítica i constructiva entorn alguns dels elements relacionats amb les drogues i com prevenir el seu consum.

   

  De forma complementària a l’exposició, el programa Controles? consta de diverses activitats de suport a la visita que permeten treballar de forma completa i a fons al voltant d’aquesta realitat. Per donar continuïtat a l’exposició, es duran a terme diverses sessions complementàries tant per adolescents i joves, que es realitzen posteriorment a l’aula, com sessions formatives per a famílies i professionals de l’àmbit educatiu, de la salut, de serveis socials i del lleure. L’exposició estarà oberta fins al 4 de desembre .