Una farmàcia de Badalona guardonada pel seu compromís ambiental i social

  0
  15

  La Farmàcia Carmen Nebot Castell de Badalona ha creat un projecte que se centra a revisar anualment la farmaciola dels pacients.

  Chiesi España, filial de la companyia biofarmacèutica internacional amb seu a Parma (Itàlia), centrada en la investigació i desenvolupament de tractaments innovadors i amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones i la salut del planeta, ha reconegut a la 1ª edició dels seus ‘Premis Farmàcia Sostenible de Chiesi’ el compromís de tres oficines de farmàcia per la promoció i foment d’activitats que permetin respondre als reptes ambientals i socials.

  Aquesta iniciativa, alineada amb l’estratègia de sostenibilitat de la companyia, premia l’esforç, el compromís i la creativitat de les oficines de farmàcia en el desenvolupament d’un futur més sostenible als seus establiments.

  La Farmàcia Carmen Nebot

  El millor projecte inèdit de l’oficina de farmàcia, que destaca la transformació i innovació no implementada, ha estat atorgat a la Farmàcia Carmen Nebot Castell de Badalona. Els 2.000 euros del premi es destinaran al desenvolupament de la idea, un projecte que se centra a revisar anualment la farmaciola dels pacients, revisant i reposant allò que calgui, així com la difusió de la campanya en xarxes socials i altres dels seus canals. La farmàcia premiarà els pacients que s’assegurin que tenen tot el material necessari al seu kit de primers auxilis amb material bàsic com gases o termòmetres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí