Una hemorràgia que s’ha d’aturar

  0
  IMG_0376.jpg

  19/11/2015 – El CB Prat necessita de forma urgent tallar la mala dinàmica de resultats que l’ha enfonsat fins al pou de la classificació.

   

  Competir de forma més constant. Aquesta és la principal missió del vinculat del FIATC Joventut. Cos tècnic i jugadors coneixen quina ha estat la principal xacra soferta per l’equip al llarg de les vuit primeres jornades de la LEB Or: la manca de constància en alguns trams concrets de cada partit.

   

  Aquestes desconnexions, sumades a les baixes constants de jugadors amb un pes específic important (Nikolic, Nogués, Martí, Iriarte, etc) han limitat molt la capacitat del Prat per lluitar contra rivals més experts.

   

  Trencant amb la dinàmica habitual de partits a casa, el bloc de Roberto Sánchez jugarà aquest divendres (20:30h) al Joan Busquets contra Leyma Coruña, un dels equips que comparteix balanç de resultats amb els potablaves.

   

  El Prat arriba a la novena jornada de competició sent el cuer de la categoria (1/7), mantenint la mateixa xifra de triomfs que l’Actel Força Lleida (1/7) i el Leyma (1/7). Aquest divendres, una victòria pratenca podria fer que el vinculat de la Penya sortís del descens, ja que l’Actel ha d’anar a jugar a la pista del Cáceres (21h).

   

  El pròxim rival del bloc potablava, el Leyma Coruña, tampoc ha tingut massa sort en aquest inici de temporada. Fa tres jornades que la plantilla dirigida per José Antonio Díaz frega la segona victòria del curs, però petits detalls impedirien que el bloc gallec pogués vèncer el San Pablo Inmobiliaria (66-73), l’Amics (79-78) i el Peñas Huesca (72-76).

   

  Sens dubte, els dos grans referents d’aquest Leyma són els dos homes alts de l’equip: l’aler pivot format a Sevilla Beka Burjanadze (16.8 punts, 5.8 rebots, 14.9 de valoració i 40% en triples) i el veterà pivot Sergio Olmos (14.8 punts, 6.9 rebots i 18.5 de valoració per partit).

   

  El duel d’aquest divendres té la condició de vital pels interessos potablaves. El Prat s’està acostumant massa a perdre i això mai pot ser positiu per una plantilla jove com la de Roberto Sánchez.

   

  Si ens remuntem a la passada temporada, el vinculat del FIATC Joventut només ha pogut guanyar un partit en les últimes 18 jornades de la LEB Or (10 derrotes seguides per tancar la 2014-2015 i set aquest curs, guanyant només a casa contra el Cáceres).