Una mostra al Centre Cívic de La Salut explica com menjar bé

  0
  menjar be.jpg

  10/03/2014 – La mostra, que forma part de les activitats del programa Thao de Salut Infantil, està adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys i té com a objectiu promoure uns hàbits alimentaris saludables que evitin l’obesitat infantil.

  El Centre Cívic La Salut acull fins al 17 de març l’exposició Menja bé, tu hi guanyes, organitzada per l’Àrea de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona i que compta amb el suport de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona.

   

  La mostra, que forma part de les activitats del programa Thao de Salut Infantil, està adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys i té com a objectiu promoure uns hàbits alimentaris saludables que evitin l’obesitat infantil. Es preveu que els 750 alumnes de les 13 escoles de primària dels barris de la Salut i Llefià visitin aquesta mostra i participin de les activitats que s’hi poden efectuar. L’exposició Menja bé, tu hi guanyes és interactiva i consta de diversos panells explicatius, jocs multimèdia i un audiovisual.