Una permuta permetrà a la Penya vendre els terrenys de Mas Ram

  0
  mas ram.jpg

  L’Ajuntament es quedarà amb la propietat que el Joventut té dins el Mas Ram i cedirà al club un espai similar al qual no cal accedir per l’interior del barri i que la Penya podrà vendre finalment a Mercadona

  El Ple d’ahir va aprovar per unanimitat la permuta de terrenys del Mas Ram que permetrà al Joventut vendre una parcel•la similar a la que té en propietat a una empresa comercial. L’operació consisteix en que l’Ajuntament es quedi amb el terreny que la Penya té dins el Mas Ram, i a canvi el consistori qualifiqui com a zona comercial i cedeixi al club un solar que limita amb el barri.

  La permuta porta des de l’anterior govern sent l’opció més factible per solucionar aquesta problemàtica sorgida arran del rebuig dels veïns a l’arribada d’un Mercadona, marca comercial que tancaria la compra dels terrenys de la Penya. El nou govern popular, no obstant, ha inclòs una modificació que ubicarà el nou centre comercial de manera que l’accés tindria lloc des del lateral de la B-20, i no des dels carrers de la urbanització.

  Veritablement, culminar l’operació significaria un ingrés de liquiditat en els comptes del Joventut molt necessari pel club. Tot i que la permuta s’ha planificat per tal d’acontentar totes les parts, la Junta Plataforma Pro-Defensa del Mas Ram va mostrar ahir durant la sessió el seu desacord i va criticar la manca de “transparència” del Partit Popular, que, a més, es posicionava en contra de l’arribada del suposat Mercadona quan estava a l’oposició, segons va recordar l’esmentada organització veïnal.