Una vintena de bussejadors participen en el 7è Open Nocturn de Fotografia Submarina

  0
  49
  Submarinisme.JPG

  13/07/2017 – Enguany s'han proclamat campions David Antoja en camèra digital rèflex, i Oriol Domingo en digital compacta.

  El passat divendres i dissabte, 7 i 8 de juliol es va celebrar la setena edició de l’Open Nocturn de Fotografia Submarina Ciutat de Badalona, que com cada any organitza el club de busseig Societat d’Activitats Subaquàtiques de Badalona (SASBA).

   

  En total van participar 20 fotògrafs repartits en les categories de càmera digital compacta i càmera digital rèflex, amb deu concursants a cada categoria.

   

  La prova es va desenvolupar en el tram de la platja comprès entre la seu de SASBA i el pont del Petroli, on la immersió es va realitzar sense incidències entre les 10 i les 12 de la nit del divendres, tot i que la presència de mar de fons va dificultar l’entrada i la sortida de l’aigua i la presa de fotografies als participants. Durant el dissabte, els fotògrafs van escollir les seves sis millors fotografies per la competició i les col·leccions van ser valorades pel jurat. En finalitzar el sopar de clausura es van revelar els noms dels guanyadors.

   

  Enguany, David Antoja, del Club Nàutic Bétulo, s’ha coronat com a primer classificat en la categoria de càmera digital rèflex, seguit per David Marfil, de Marendins, i Jordi Riba, del club The Busseig Pallars. D’altra banda, en categoria de digital compacta, el guanyador ha estat Oriol Domingo, de The Busseig Pallars. El podi va ser completat per Toni Ortega, del club SASBA, i Carlos Lado, del Club Subaquàtic Pallars.

   

  Però la gran protagonista de la nit va ser novament la fauna autòctona del fons sorrenc de la costa badalonina i la fauna instal·lada a l’estructura del pont del Petroli, en unes hores d’activitat desconeguda per molts bussejadors.