Una vintena de personalitats de la ciutat recolzen Oriol Lladó i la candidatura d’ERC

    0
    esquerra manifest.jpg

    21/05/2015 – Noms com el periodista de RAC1, Quim Morales, l’exalcaldessa de Badalona del PSC, Maite Arqué, els escriptors Joan Carreras i Sílvia Soler, el saxofonista, Martí Serra o l’actor Xavier Ricart, entre d’altres, figuren a la llista de figures que recolzen la candidatura republicana.

    Ahir a la tarda es va presentar públicament el manifest ‘Una oportunitat per Badalona’, un text de suport a l’alcaldable d’ERC, Oriol Lladó, signat per una vintena de personalitats de la ciutat de diversos àmbits. Noms com el periodista de RAC1, Quim Morales, l’exalcaldessa de Badalona del PSC, Maite Arqué, l’escriptor Joan Carreras, el pintor Gerard Sala, el saxofonista, Martí Serra (que va rebelar-se contra la censura de l’Estaca a la clausura de Filmets) o l’actor Xavier Ricart, entre d’altres, figuren a la llista de figures que recolzen la candidatura republicana.

     

    El manifest destaca l’oportunitat històrica per la ciutat que suposen les eleccions municipals d’aquest diumenge perquè “enllacen amb la consulta del passat 9 de novembre i són l’avantsala de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre”. El text qualifica de “funesta” l’etapa dels darrers 4 anys de govern del Partit Popular i de “populisme vergonyós” la seva manera de fer. En aquest sentit, reivindica que el PP no pot tornar a governar la ciutat i recorda que aquesta etapa s’hauria pogut evitar si els partits que fa quatre anys tenien representació s’haguessin posat d’acord”. “Això no ens pot tornar a  passar.”