Ventura: “Als entrenaments fem exercicis per gestionar rendes”

  0
  ventura canàries.JPG

  02/12/2012
  El jugador badaloní creu que "avui no han funcionat perquè ens hem relaxat massa" i que "hem notat el murmuri del públic tot i que guanyàvem de 10 i semblava que anéssim perdent".

  L'escorta verd-i-negre ha confirmat el que es una obvietat en els equips professionals però sembla que no surgeixi efecte als últims partits de la Penya: "als entrenaments fem exercicis per gestionar rendes", però ha matisat que "avui ens hem relaxat massa".
  Ventura creu que les situacions que treballen als entrenaments "no són diferents a les que ens trobem als partits" i que l'equip "ha de ser més sòlid per no rebre aquests parcials".

   

  El badaloní ha confessat que "hem notat el murmuri del públic" i diu que "tot i guanyar de 10 semblava que anéssim perdent".

  "Hem escoltat els xiulets tot i que crec que hem fet una primera part bona", apunta Ventura, que al cap i a la fi diu que "el públic pot fer el que vulgui perquè és el que paga".
  En aquesta línia, el verd-i-negre pensa que el partit contra el Barça "és bo per tornar a tenir comunió amb l'afició tant si ho fem bé com si no".