Victòria a tocar del Joventut Femení a Alcobendas (64-61)

0
    36
    David Grau /CJB

El Joventut Femení va perdre a la pista de l’Alcobendas (64-6), candidat a l’ascens a LF, després de fer un gran partit. Les de Jordi Vizcaino van tenir a tocar la victòria i la permanència pàcticament matemàtica a la LF Challenge.

El duel va començar molt igualat, però domini verd-i-negre al final del primer quart (14-16). Una màxima de 5 punts va ser la millor diferència de la Penya, tot i que les de la capital van capgirar el partit abans del descans (37-33).

A la represa, la Penya va recuperar el lideratge amb una cistella de Teixidó (43-44), però l’Alcobendas va tornar a refer-se i va acabar el quart per davant (52-48).

L’inici del darrer període va ser molt bo d’un Joventut que es va posar per davant a 7 minuts del final (52-54). Un 2+1 de Ruano a 4 minuts del final posava a la Penya en una posició de privilegi (55-59), però el desencert als minuts decisius va ssentenciar el partit a favor de l’Alcobendas (62-59).

Cristina Hurtado va tenir un triple per empatar el duel, però el llançament no va entrar i la Penya va perdre (64-61).

Toussaint i Ruano, amb 13 punts, van ser les màximes anotadores, i Hurtado, amb 8 punts i 8 rebot, la més valorada de la Penya (12).

El proper partit del Joventut serà dissabte a les 18h a l’Olímpic contra l’Ardoi.