Victòria amb ‘average’ a La Fonteta (89-102)

0
    24
    ACB Photo

El Joventut va profanar el pavelló de La Fonteta en un dels millors partits en la Lliga Endesa aquesta temporada del conjunt de Carles Duran. Una victòria excelsa dels verd-i-negres, amb molts factors a destacar. Primerament perquè aquest triomf suposa mantenir-se en la lluita per la cinquena posició de la taula i coincideix amb la derrota del San Pablo Burgos. El Joventut és a només un triomf del conjunt burgalès, a qui visita en poc més d’una setmana. I, darrerament, perquè la Penya recupera el ‘basket average’ al conjunt taronja (+2). Això pel que fa a efectes classificatoris.

Quan a la pista, el Joventut segueix consolidant el seu bon joc col·lectiu i que comença a definir l’ADN verd-i-negre dels mesos d’octubre-novembre. Una reconciliació amb la seva millor versió.

En el retorn de Nenad Dimitrijevic, el Joventut va arrencar el primer quart a la Fonteta amb molt bones sensacions: 10/13 en tirs de camp i 9 punts de Pau Ribas (21-24). Amb Tomic, Dawson i Neno, les anotacions i lideratge al marcador es va mantenir abans del descans (43-47).A la represa, encara més poder verd-i-negre a pista, ampliant l’escletxa amb un triple de Bassas i una cistella de Ribas (43-52), acabant el tercer quart amb un coixí considerable (62-71).

Amb Tomic, Neno i Ribas, i les grans versions de Dawson i Morgan, la Penya va arribar a marxar de 20 (64-84). Pau Ribas va liderar el Joventut amb 20 de valoració, 17 punts, 6/8 en tirs de camp i 5 assistències. En segona posició, Ferran Bassas i Ante Tomic, tots dos amb 18 de valoració.