Victòria de prestigi de la Unificació Llefià

0
    40

Gran victòria de la Unificació Llefià contra un dels equips que es troben en la lluita per ascendir a la Lliga Elit, el San Juan Atl Montcada. Els de Jordi Souto es van imposar per 3 a 1 en un partit molt intens. La Llefi va tenir les millors opcions de perill cap a la porteria contrària. El primer gol va ser obra de Monty en un servei de falta. Poc abans, Marc Jiménez i Guerrero ja van estar a punt d’inaugurar el marcador. Poc abans del descans, els de Montcada empataven amb la transformació d’un penal. A la segona meitat, Ramon feia el segon gol aprofitant un rebuig a l’interior de l’àrea. Dos minuts després, el mateix Ramon era expulsat. Amb la superioritat numèrica i la necessitat de puntuar, els visitants es van bolcar sobre la porteria local. Albert Bernabeu, a la contra, va fer el gol de la sentència. Amb aquest resultat. La Unificació Llefià continua en llocs de descens, empatat amb l’Artesa Lleida, l’equip que marca la permanència. Dissabte visita el camp del Sant Cugat.

Lloreda, líder en solitari

Victòria del Lloreda en el derbi badaloní contra Young Talent (0-4). Els visitants van sentenciar abans del descans, amb un hat-trick de Pau Garriga. Els badalonins van aprofitar la victòria del Bufalà per situar-se novament líders en soli tari del grup X de Tercera Catalana. El Bufalà derrotava a la Guineueta B per 1 a 3. El matx va arribar al descans amb empat a un. David González i Mario Rodríguez van donar la victòria als badalonins. La Salut-Pere Gol empatava a casa contra el Poble Nou (2-2). Els locals van veure com els visitants empataven un partit que domina ven per 2 a 0 abans del descans.