Victòria del Bufalà i derrota de l’Unificació Badalona Sud

0
    26

29/01/2013 – Tot continua igual pels equips badalonins de Tercera Catalana: nou triomf d'un Bufalà que aspira a tot i enèsima derrota d'un pobre Unificació Badalona Sud

En un partit igualat, emocionant i que no es va decidir fins molt al final, el Bufalà va vèncer per 3-2 al Cabrera. El conjunt del Maresme va plantar cara contra pronòstic. Tot i arribar al partit en una situació bastant precària, només un punt per sobre de la promoció de descens, el Cabrera va ser capaç d'incomodar i dificultar molt la vida al líder del grup quart de Tercera Catalana. Els badalonins van començar perdent, però un gol de Muñoz i un altre de Santos van donar la volta al marcador. Just abans del descans, el rival va empatar. Després de molt intentar-ho, va ser al minut 85 quan David Santos va fer el 3-2 definitiu. Gràcies a aquesta victòria, el Bufalà pren al Cirera la primera plaça del grup. Els de Cristian Teruel visiten aquest cap de setmana al Molinos, penúltim de la classificació.

Al grup onze de Tercera, en canvi, les coses no milloren per l'Unificació Badalona Sud. L'equip va caure diumenge derrotat a mans del Sarrià. Tot i avançar-se amb gol de Diego Cruz en la primera part, els badalonins no van ser capaços d'aguantar el resultat davant un Sarrià que va acabar marcant els dos gols que necessitava per endur-se els tres punts. L'Unificació és penúltim amb nou punts i aspirar a la plaça de promoció de descens, que té tres punts per sobre, sembla l'objectiu. La salvació matemàtica ja s'allunya a deu punts. Aquesta jornada l'equip badaloní rep al cuer, el Canet.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Munuera; Martínez (David Santos), Cano (Llamas), Peralta, Muñoz, Liarde, Peña, Rubio, Sergio Santos, García, Ramón

Unificació Badalona Sud: Ferrera; Segura, Prados, López, Cruz, Flores, Salazar (Cortés), Lamin, Vaquero (Cefla), Sáez, Amaya