Victòria del Bufalà i derrota de l’Unificació Badalona Sud

0
    73

17/01/2013 – El Bufalà va superar al tercer classificat del seu grup a domicili per un clar 1-3. Al grup onze, l'Unificació Badalona Sud va perdre a casa i continua complicant-se el seu futur en la categoria

En un notable partit, el Bufalà va assegurar la segona posició del grup quart de Tercera Catalana superant precisament a l'equip que el persegueix en la classificació, el Llavaneres. Els badalonins van fer un gran partit per acabar vencent per 1-3. Ingerto va avançar al Bufalà en la primera part. Ja en la segona, els locals van empatar al minut 62. Però els badalonins volien el triomf i van seguir-lo buscant tot i l'empat del rival. Dos minuts després d'encaixar l'1-1, Cristian Blanc va fer el segon per l'equip que dirigeix Cristian Teruel. El propi Blanc, a deu minuts pel final, va ser l'encarregat de certificar el triomf. Amb 36 punts, el Bufalà és segon a tres punts del Cirera, que continua sense punxar. Aquest diumenge els badalonins reben a l'Alella, quinzè del grup.

Per altra banda, al grup onze de la mateixa Tercera Catalana, l'Unificació Badalona Sud va perdre a casa 1-4 contra el quart del seu grup, el Sant Just. Els visitants van marcar primer. Posteriorment, Flores va empatar pels badalonins, però en la segona part el Sant Just va ser molt superior i va marcar tres gols més que van fer impossible que l'Unificació aspirés a puntuar. Amb dotze punts, l'Unificació Badalona Sud ocupa la setzena posició a quatre punts de la salvació. Aquest cap de setmana l'equip visita al Sant Genís, el setè classificat.

ALINEACIONS

Unificació Badalona Sud: Ferrera; Florez (Segura), Cortés (Reyes), Prados, López, Martínez, Flores (Cruz), Espada, Salazar (Zapata), Sillah, Amaya

CF Bufalà: Guerrero; Peralta (Guillén), Blanc (Benavente), Muñoz, Peña (Cascales), Jurado, Rubio, Santos, García (Cortés), Ingerto (Cano), Ramón