Victòria, intensitat i la primera posició a un pas (84-77)

0
    33
    David Grau / CJB

La Penya va sumar la setena victòria europea a l’Olímpic davant l’UNICS

Els verd-i-negres van defensar força bé durant el primer quart i el conjunt rus no es va trobar còmode ni encertat durant els primers deu minuts (19-18). Bassas, durant el primer quart (6), i Dimitrijevic, en el segon (17), van mantenir els badalonins al capdavant en el marcador abans del descans (44-42).

El base macedoni va exhibir-se a la pista central de l’Olímpic davant un UNICS que va començar a estar més encertat de tres als darrers quatre minuts del quart i davant una Penya poderosa en el rebot defensiu. Del 32 a 23 al minut 15 de partit, al 44-42 a l’equador del matx. Holland, liderava el joc interior dels visitants (14).

A la represa, la Penya va enfortir la seva defensa i l’exigència de l’UNICS per aturar els seus atacs va ser màxima, tot i tornar a tenir una escletxa considerable (62-52). La Penya va deixar escapar el seu sostre d’avantatge (+10) i el partit es va mantenir obert (64-61). Al darrer període, la Penya va tornar a recuperar la diferència (69-61) però, tot i la intensitat badalonina, l’UNICS va recuperar el seu nivell ofensiu i el matx va arribar a la botzina final molt anivellat (84-77). Neno, amb 23 punts, va ser el màxim anotador del partit.

En dues setmanes, s’haurà de defensar la primera posició davant el Bourg en la darrera jornada de la primera fase, que ha guanyat el Partizan al darrer segon (73-71).