Victòries de Bufalà i Unificació Badalona Sud a Tercera

0
    31

06/03/2013 – El Bufalà va superar a casa a l'Arenys de Mar per 3-2. Al grup onze, l'Unificació Badalona Sud va vèncer a domicili al Celtic

En un partit molt igualat i emocionant, el Bufalà va treure tres importants punts al vèncer a casa a l'Arenys de Mar per 3-2. Tots cinc gols van arribar a la segona part. Ingerto feia el primer pels badalonins i Blanc, de penal, tornava a avançar al Bufalà després que el rival empatés. L'Arenys va posar el 2-2 i a falta de només tres minuts, novament Blanc no va desaprofitar un segon penal favorable. El triomf permet que l'equip segueixi segon a només dos punts del Cirera, el líder, qui també va vèncer. Aquesta setmana l'equip visita al Premià de Dalt, dotzè del grup quart de Tercera.

L'Unificació Badalona Sud també va aconseguir tres punts en la jornada passada. L'equip que entrena Francisco López va superar a domicili al Celtic per 1-2. Al minut cinc, Flores va posar per davant als badalonins. Però cinc minuts més tard els locals aconseguien l'empat. Ja en la segona meitat, Florez feia l'1-2 definitiu. Aquesta important victòria serveix perquè l'Unificació segueixi empatat a 18 punts amb l'Esquerra de l'Eixample, qui ocupa la posició de promoció de descens. Aquest diumenge l'equip rebrà als colomencs de l'Arrabal, situats en tretzena posició.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Guerrero; Jurado, Martínez, Peralta, Blanc, Muñoz, Teruel, Liarde (Santos), Rubio, Ingerto, García (Puertollano)

Unificació Badalona Sud: Urrutia; Florez, Oussama, García, López, Flores, Miguel (Rodríguez (Zapata)), Espada, Salazar (Cortés), Zurita, Sáez