Victòries visitants als tres derbis de la jornada

0
    83
    La parella Eñeso-Morales, letal

Cap de setmana de tres derbis badalonins en els quals, la Minguella va veure com els dos sèniors masculins perdien a Casagemes. El Copa contra Ademar, (64-74), i el de Primera Catalana contra Badalonés (38-60). El tercer derbi va ser per al Llefià, amb victòria a Països Catalans contra Sant Andreu Natzaret (70-81). El femení B de la Penya sumava un nou triomf contra Manresa (58-47), pujant un altre esglaó a la classificació

Un Circol superat

El Circol es va veure literalment superat pel Lloret (48-68), en un partit ja sentenciat a la mitja part. Un 10 a 28 en el primer quart, i un 1 a 20 en el segon parcial, va deixar sense opcions als de Coro, en una segona part en la qual almenys van poder maquillar el resultat, ja en la seva recta final. Ramon Gotzens (11p, 3/7 triples) va ser qui més va intentar aguantar el tipus del seu equip

Derbi de Copa per l’Ademar

La tarda de diumenge, Casagemes vivia el derbi badaloní de Copa Catalunya. Després d’un primer quart i primers minuts del segon igualats, l’aparició de Nil Francés va donar la iniciativa a Maristes Ademar, (25-33 al descans). La segona part va ser de domini total vermell, situant un + 11 en el tercer quart, (41-52), i un +21 en el darrer quart després d’un 2 a 12, (48-69). La Minguella encara va tenir temps de maquillar el resultat. Adrià Carracedo (23p, 50% en triples) pels locals, i Nil Francés (23p, 7/8 en tirs de dos) pels visitants, van ser els jugadors més destacats.

Badalonés i Llefià guanyen els derbis

El Badalonés donava un nou cop sobre la taula, en el segon derbi de la tarda de diumenge a l’Albert Esteve. Els de Pol Amigó guanyaven de forma clara i contundent al sénior B de la Minguella. Després d’un bon inici local (10-3), els Dimonis van agafar la iniciativa en el marcador, trencant el partit a l’inici del tercer quart, situant el marcador amb un 23 a 35. A partir d’aquell moment. Els visitants van anar eixamplant les diferències. Mario López (9p) pels locals, Roger Marcos i Noè Albert, tots dos amb 11 punts, van ser els més destacats. La UB Llefià es feia amb el tercer derbi badaloní de la jornada. El Sant Andreu Natzaret va vendre cara la seva derrota. Dos triples seguits de Nil López els posava pel davant a l’inici del tercer quart, però l’aparició d’Alex Eñeso (30p amb 4 triples), la veterania del “Bicho” Morales, i Aleix Rubio (15p) van decantar la balança per als de David Viñas. El Sant Josep va caure contra el líder Santa Coloma B (53-66), en un partit que no es va decidir fins al darrer quart. Albert Burrel (15p) va ser el millor dels parroquials. El Circol B perdia a la Plana contra La Salle Manresa (66-69), en un partit decidit per l’encert dels visitants en els tirs lliures. Marc Falgueras (15p) va ser el més destacat

La Penya B ja és segona

El femení B de la Penya s’ha situat segon a la classificació de la Primera Catalana, després de derrotar al Manresa (58-47). Les verd-i-negres van dominar gairebé des de l’inici, amb diferències prou còmodes. Jan Canadell, amb 11 punts, va ser la millor jugadora del seu equip. La ca amable per a la Minguella va arribar amb el seu equip femení. Les de Jessi Garcia van guanyar a Sabadell (61-63), un partit que es va complicar al final malgrat portar un avantatge de 12 punts en el decurs del darrer quart (46-58). Eva Casa (19p) va ser la més destacada. El Llefià perdia a casa contra la Vall d’en Bas (47-62). Les visitants van ser les dominadores, amb poques opcions a les noies de Seergio Arias. Destaquen els 10 punts d’Ainhoa Domínguez.