VIDIMIRI, el campus diferent de Miralles i Vidal

  0
  10256217_10153610474407501_5419772864174489263_n.jpg

  28/03/2015 – Els dos jugadors del FIATC Joventut presenten l’edició 2015 del seu campus, un dels més atractius de tot el basquetbol nacional.

  Com ja ve sent habitual, Albert Miralles i Sergi Vidal dedicaran una part de les seves vacances d’estiu a conviure amb els més joves. La Ciutat Esportiva Camilo Cano, situada a la Nucia (Alacant), serà una vegada més el centre d’operacions de VIDIMIRI, campament de bàsquet destinat a nois i noies d’entre 8 i 18 anys.

  Les dates de celebració dels campus d’enguany aniran des del 28 de juny fins al 11 de juliol. Els campers tindran la possibilitat de realitzar una estada continuada o bé participar en un dels dos torns del campus (el primer des del 28 de juny fins al 4 de juliol i el segon des del 5 de juliol fins al 11 de juliol). 

  Albert Miralles i Sergi Vidal conviuran amb els campers des del primer fins a l’últim dia, col·laborant amb els entrenadors per tal que els participants puguin millorar la seva tècnica i els seus valors esportius i d’equip.

  “Un dels èxits del nostre campus és que nosaltres vivim les 24 hores amb els campers”, relata Albert Miralles en el vídeo de presentació de VIDIMIRI2 2015. “Som un campament molt gran, però intentem que tot funcioni com una gran família”, explica el pivot del FIATC Joventut.

  El seu company de vestidor, Sergi Vidal, també incideix en el fet que la convivència entre jugadors professionals i campers és l’aspecte diferencial del campus.  

  “Mengem amb ells, entrenem amb ells, fem les mateixes activitats que ells… Volíem viure l’experiència des de dins”, afirma l’escorta badaloní. “No només es tracta d’aprendre coses relacionades amb el bàsquet. També volem que es facin amistats i aconseguir una gran conjunció”, reconeix Sergi Vidal.

  En edicions anteriors, jugadors i jugadores professionals com Sergi Llull, Jorge Garbajosa, Pablo Prigioni, David Doblas, Ricardo Úritz, Cindy Lima i Silvia Domínguez han participat a VIDIMIRI.

  Des d’aquesta setmana, les inscripcions per l’edició 2015 de VIDIMIRI estan obertes. Tots els interessats poden gaudir d’un 10% de descompte amb el cupó VIDIMIRIFAST, vàlid fins al 3 d’abril.

  A la plana web oficial del campus s’hi detalla tota la informació relacionada amb les tarifes. En el vídeo següent, Vidal i Miralles expliquen el funcionament global del seu campus.