Vitamina C per al Badalona

  0
  IMG_5794.JPG

  20/07/2018 – Ramon Calderé es compromet a "crear il·lusió" en la seva presentació com a entrenador del CF Badalona.

  Dimarts 17 de juliol, al migdia, Ramon Maria Calderé va trepitjar l'Estadi Municipal de Badalona per primera vegada com a entrenador escapulat. El tècnic de Vila-rodona, acompanyat pels seus ajudants, Marc Cabestany i Jaume Cros, va conèixer les instal·lacions on treballarà la pròxima temporada i va comparèixer davant la premsa. Clar i català, Calderé va transmetre la mateixa energia que fa tretze anys, tot i que assegura que ha domat el seu caràcter. Pura vitamina. Aquestes són les seves respostes:

  El Badalona: "És el club on més temps he estat. Només aquí he estat tres temporades. Quan se'm va presentar l'oportunitat de tornar vaig acceptar amb els ulls tancats"

  La il·lusió: "Jo no venc il·lusió, jo creo il·lusió. Amb el cos tècnic, amb el president, amb la directiva i, sobretot, amb aquesta fidel afició, intentarem tornar a crear il·lusió per poder assolir les fites que ens marqui, en bona part, el pressupost que tinguem"

  El nou Calderé: "Hi ha hagut un canvi en la meva manera de ser, veureu un Calderé diferent. Havia de canviar algun aspecte del meu caràcter, tan passional, tan temperamental. Aquí prou que ho sabeu: vam guanyar moltes coses, però el meu comportament hauria d'haver estat una mica millor. En Marc Cabestany m'està ajudat a fer aquest canvi. És el meu coach personal i també el meu primer ajudant. Treballa pel grup i per mi"

  Manolo González: "En Manolo ens ha deixat el llistó molt alt, ha fet quatre temporades impressionants. Té molt de mèrit el que ha fet. El felicito i li desitjo molta sort a l'Ebro. Tant de bo aquesta temporada poguessim arrodonir el que ha aconseguit ell"
  Morales: "He demanat que Morales segueixi una temporada més. És un jugador que, més enllà de la seva edat, serà molt important per al grup, per a l'equip"

  El Badalona que vol: "Vull un equip que no pari de córrer, molt intens i que sigui guanyador. El jugador que no tingui il·lusió que no vingui. El tronc de l'equip ja el tenim"

  El Torneig d'Històrics: "Hi participarem. Contemplàvem no fer-ho, però ho farem per una qüestió emocional. Li vaig demanar al president i haig d'agrair-li que em donés la seva aprovació. Vull participar perquè crec que el Badalona, que és l'equip que més vegades ha guanyat aquest torneig, ha de ser-hi. I també per algú com en Rafael Joaquin, que ens va deixar aquest any, a qui vaig estimar molt. Si eliminéssim el Palamós en la Copa Catalunya, hauríem d'ajornar la segona eliminatòria per tal de poder participar en els Històrics".