Les mentides i l’impost revolucionari

  0

  El dia 23 de juny entra en vigor l’euro per recepta, que el Sr. Ruiz (president de les mútues privades de Catalunya ) i el govern de CIU, li diuen”TIQUET MODERADOR”, perquè no abusem dels medicaments; això ho diuen sense cap tipus de vergonya.

  Dons bé, tinc un amic,en Pep, que te 52 anys, que està treballant des dels 14, que ha estat a l’atur dos vegades ( uns 70 dies en total) que ha fet sempre la declaració de la renda, que es va comprar el seu pis i el va pagar, que durant tots aquest anys s’hi va comprar quatre cotxes i els va pagar, que paga el 25% d’impostos del que guanya i que dedica molt del seu temps lliure a la comunitat.

  Al Pep fa sis anys, el van diagnosticar diabetis tipus 2, per el qual es pren 5 pastilles diàries de tres tipus de medicaments diferents. Fa dos anys i mig va patir un infart, per aquest motiu li van posar un tractament de 3 pastilles diàries més, de tres medicaments diferents. A tot això té de prendre un protector d’estòmac degut a la quantitat de medicaments i ha de portar sempre a sobre pastilles de Cafinitrina per si torna a patir un altre infart.

  D’aquesta manera arribem als 8 medicaments que per casualitats resulta que els envasos d'aquets medicaments porten les pastilles per aproximadament un mes, és a dir que el meu amic Pep, tindrà que pagar uns 8 € aproximadament cada mes, ara quan hagui pagat 61 €. ja  nomes l’hi cobraran el 50% del preu del medicament que l’altre il·luminat espanyol ( el del meravellós rescat del dia 9) ens ha pujat.

  A tot això en Pep continua treballant, fins als 67 no es podrà jubilar i continuarà pagant impostos i repagant medicaments.

  Però en Pep que no és gens tontet, em deia: mira Pere, abans hi havia uns que estorquien al poble, cobrant un impost revolucionari; el nostre govern i el Sr. Ruiz ( president de les mútues privades de Catalunya ) hi nomenen “TIQUET MODERADOR” perquè els malalts,  no se n’aprofitin, pero jo el nomeno “IMPOST REVOLUCIONARI”, i si et negues a pagar-lo et sancionarà . Perquè clar si els envasos dels medicaments en compte de portar pastilles per un mes, portessin per mes temps ( mínim dos mesos ) aleshores recaptarien la meitat del “IMPOST REVOLUCIONARI” i aix, ni pensar-hi.

  Sols espero que el ciutadà posi a cadascú al seu lloc mes d’hora que tard, perquè sinó tindrem que anar tots a Càritas o al Banc d’aliments, que vergonya els hi tindria que donar que cada dia hi ha més gent empobrint-se en aquest país i mentre aquets politics cobren entre 20.090,02€. I 30.411,92 €. cadascú  per anar a la feina (Parlament) en concepte de desplaçaments i sense tindre que justificar-ho, i a nosaltres 1 € per recepta, només mentides per cobrar-nos un impost revolucionari.

  Bé ja tinc d’acabar no sigui que el conseller de torn, em busqui per propaganda subversiva, alteració de l’ordre públic o resistència passiva.

   

  Pere Sánchez Saura