#NoVolemMésGlobus

  1

  Un globus! Una bona imatge gràfica per visualitzar com es pot fer de gran una cosa sense tenir res a dintre. Vaja, allò que en diríem absolutament superficial. Doncs bé, això és el que els partits amb pressupost estan oferint als nostres infants durant aquesta campanya electoral, i amb insistència, eh?! A qualsevol indret pots trobar-te amb una àmplia oferta de colors, amb i sense pal, i fins i tot amb heli, i pel mateix preu pots sortir en un selfie amb tota la família, que a sobre pugen automàticament al Twitter de torn.

   

  El passat 3 de març, FAMPAs Badalona vam presentar un recull de propostes per l’Educació en l’àmbit municipal, agrupades en diferents punts: Ajuts, Instal·lacions, Acció Educativa, Compromís i Representació de la comunitat educativa. És axiò, sens dubte, el que interessa a les famílies i el que volen conèixer. És amb la concreció i argumentació d’aquests punts programàtics amb el que els candidats i candidata a l’Alcaldia de Badalona haurien d’apropar-se a les famílies, i no amb globus que, tot sigui dit, fan dels nostres fills i filles un suport mòbil propagandístic i que al final fan més nosa que altra cosa i poden acabar en plorera en el pitjor dels casos.

   

  Hi ha moltes accions que pot desenvolupar un govern municipal que només precisen d’una voluntat política clara i decidida. A Badalona tenim molts fronts oberts i urgències en matèria educativa que necessiten tractament immediat. Des de FAMPAs Badalona demanem que les forces polítiques ens diguin amb claredat com se n’ocuparan de tot allò que ens preocupa. Fàcil no? 

   

  David Guerrero

  President de FAMPAs Badalona