Primera derrota de la temporada a l’Estadi (2-3)

0
18
Flash BDN

El fortí ha deixat de ser un fortí. El Seagull va patir a l’Estadi la primera derrota de la temporada davant l’Athletic Club de Bilbao B (2-3) alhora que va tenir a tocar la tercera victòria seguida que hagués alçat les ‘gavines’ fins a la quarta posició de la taula al grup nord de la lliga Reto Iberdrola.

La desfeta, però, va arribar contra un dels rivals més forts de la Lliga. Un filial que arribava en plena forma a la jornada 6, instal·lat a la zona alta de la taula des de l’inici del curs i amb una única derrota en les primeres cinc jornades de Lliga.

El matx a Badalona va arrencar amb les ‘lleones’ molt actives a nivell ofensiu, avançant-se al marcador abans d’arribar al primer quart d’hora de partit amb gol de Paula Arana. 10 minuts més tard, i novament la mateixa davantera basca, va augmentar la diferència al marcador, deixant molt toca el Seagull abans d’arribar a la primera mitja hora de partit. Afortunadament, el marcador no va ser encara més crític abans de concloure el primer temps.

A la represa, l’equip d’Ana Junyent li va tornar el cop i va distàncies en un obrir i tancar d’ull. Primer Irina va fer l’1 a 2 en un refús a l’interior de l’àrea i 3 minuts més tard va ser Carla Cotado qui va igualar el matx amb un dels gols de la jornada. La jugadora blava va transformar una diana de falta directa des pràcticament el mig del camp. L’Estadi va embogir i la remuntada estava a l’abast, encara amb 20 minuts de partit per disputar-se.
El Seagull va anar de menys a més i només necessitava un gol més per continuar imbatut a casa, però no es va poder acabar de capgirar el marcador. Al minut 78, Clara Pinedo va retornar l’avantatge al seu equip i el Seagull no va poder tornar a igualar el matx.

Amb aquesta primera desfeta a l’Estadi, les badalonines es mantenen a la zona mitjana de la classificació amb 9 punts. Diumenge viatjaran a Mareo per enfrontar-se a l’Sporting de Gijón, penúltim classificat amb un balanç de cinc derrotes i només una victòria.