Un Andrés Feliz sublim guia a la Penya per derrotar al líder

0
46

Amb només 7 jugadors anotant i rotació molt escassa, la Penya ha realitzar un partit d’esforç i orgull per derrotar al Lenovo Tenerife, amb un espectacular últim quart (30-12), i tornar a mostrar que és un equip amb caràcter 78-69.

El Tenerife ha començat més concentrat, implicant en defensa i trobant situacions clares en atac. Elgin Cook ha portat de corcoll als verd-i-negres amb 11 punts seguits, estirant la primera diferència del partit (9-22). L’equip de Carles Duran ha reaccionat amb un inspirat Guy (6 punts) i un triple de Busquets a l’últim segon de primer quart retallant el marcador 19-22. La continuitat del bon moment de la Penya ha igualat el marcador a 26 degut al descenert del Tenerife, abusant del triple (1/9). El duet Ribas-Tomic han aguantat a la gran quantitat de tirs lliures del rival (10). El Tenerife que no havia augmentat marxes per trencar el partit degut a la superioritat física i segona unitat – i la Penya que no renunciava en cap moment ha jugar a l’intercanvi de cistelles -, ho ha fet a falta de dos minuts per finalitzar el tercer quart, amb un parcial de 10-2 per col·locar-se a davant amb 48-57. L’esperança verd-i-negra cap a la remuntada ha arribat de les mans de Ribas i Feliz, posant el 57-59, però la resposta canària ha estat immediata per mitjà de Marcelinho Huertas amb triple (primer estranger que arriba als 600 partits a ACB). Feliz i Ribas amb dos triples han avançats als badalonins per primer cop al partit 65-62, però Fitipaldo ha tornat a respondre ràpid igualant el matx. Tomic ha posat el 71-67 a falta de 3 minuts. Després que el partit s’hagi aturat més de cinc minuts degut a la lesió de Fitipaldo, Andrés Feliz ha decidit tumbar al líder i donar a la Penya un nou triomf a la la Lliga Endesa. Final 78-69. La Penya surt molt reforçada d’un partit en què ha demostrat ser consistent durant tot el partit.