El júnior de la Penya guanya al Barça després d’un gran partit col·lectiu

0
35

El júnior de la Penya va derrotar, ahir, al Futbol Club Barcelona per 79-65 després de dominar tot el partit i sentenciant-lo en el tercer quart.

A la sisena jornada del grup A de preferent es trobaven per primer cop a la lliga la Penya i el Barça. Els dos equips arribaven a la cita després de superar tots els seus rivals còmodament. Els verds-i-negres no van poder comptar amb Albert Garrido, però sí amb l’ajuda del base Conrad Martínez i el pívot Ruben Prey – jugadors júniors, però que només tenen dinàmica EBA i Prat – mentre que els blaugranes tenien les baixes de Dame Sarr, Daniel Baldé i Pol Saló.

El partit va començar amb un ritme molt alt sense que cap dels dos equips imposés el seu joc, amb atacs precipitats i tirs fora de lloc. Dwayne Aristode per la Penya i Gerard Villarejo pel Barça van ser els més destacats del primer quart, que va ser del Barça 17-18, però la realitat era que la Penya no havia trobat en el moment dins el partit.

El segon quart va ser el gir esperat però no previst tan d’hora. Els jugadors de David Jimeno van pujar molt la intensitat en defensa i van jugar amb paciència en atac. En canvi, el conjunt de Roger Grimau no va ser capaç de trobar sistemes per castigar la defensa verd-i-negre, tret de jugades individuals esporàdiques. Les perles del planter (Conrad i Ruben) van assumir el paper protagonista i van obrir la primera diferència del partit, 40-32 al descans.

El tercer període va ser la sentència del partit. La Penya va asfixiar el Barça en atac, que es va veure saturat per la intensitat local. El triumvirat Conrad-Dwayne i Ruben van en estar molt bé en atac anotant i generant pels companys. La màxima diferència va arribar a ser -+26 (60-34).

Amb el partit ja trencat, David Jimeno va donar descans als titulars, donant minutatge als cadets amb dinàmica júnior (Terence Kekenbosch i Ian Platteeuw). Els blaugranes van maquillar el resultat per mitjà d’accions individuals ràpides dels seus jugadors més importants com Dayan Nessah o Kasparas Jakucionis.