Visita a Can Ruti del CF Badalona

Una representació del CF Badalona i de la Fundació Futbol Badalona ha visitat avui els nens i nenes malalts que estan hospitalitzats a Can Ruti.

0
Foto: Esports BDNcom

Amb el president, Miguel Ángel Sánchez, l’entrenador, Ramon Maria Calderé, i els caps visibles de la Fundació Futbol Badalona, Antonio Martínez, Íngrid Sicília i Juanjo Garcia, al capdavant, el CF Badalona ha portat a la planta de pediatría de Can Ruti les joguines recollides en la jornada solidària que va tenir lloc coincidint amb l’últim partit de 2018, contra l’Ontinyent. En una emotiva jornada, dos dels capitans de la primera plantilla, José Miguel Morales i Carlos Albarrán, a més de Robert Simón, han fet somriure els nens i les nenes ingressats en el complex hospitalari badaloní.

En l’àmbit esportiu, l’equip s’entrena des de dilluns, 31 de desembre, preparant el partit que tancarà la primera volta de la lliga i que es jugarà dissabte, a les 16 hores, a la ciutat esportiva del Vila-real, davant el filial groguet. El conjunt que entrena Miguel Álvarez és el segon classificat del campionat, amb 35 punts.

Per altra banda, abans del cap de setmana està prevista una reunió entre el president, l’entrenador i el director esportiu, per prendre les primeres decisions sobre les entrades i sortides que hi haurà en el mercat hivernal.

FER UN COMENTARI

Si us plau introdueix el teu comentari!
Si us plau introdueix el teu nom aquí