La sub18 d’Albert Homs es prepara per l’Europeu

    0
    27
    albert homs1.jpg

    04/08/2012

    La selecció espanyola sub18 ultima la preparació de cara a l'Europeu de Letònia i Lituània. En l'últim partit va vèncer a la prorroga a Rússia per 65 a 66 i Albert Homs va anotar 10 punts.

    La selecció espanyola sub18 ultima la preparació de cara a l'Europeu de Letònia i Lituània que es disputarà del 9 al 19 d'agost. La llista de 12 manté part del bloc que a l'abril va guanyar el prestigiós torneig internacional de Mannheim i en el que Albert Homs va ser escollit MVP de la final.

    En l'últim partit amistós, Espanya va guanyar per 65 a 66 a Rússia a la prorroga amb una cistella d'Ilmane Diop, que després de jugar amb la sub20, serà una de les estrelles d'aquest conjunt. Albert Homs va ser titular i va anotar 10 punts. En l'altre amistós jugat fins el moment, Espanya va apallissar a Polònia per 75 a 47 amb 7 punts d'Homs.

    Els espanyols comparteixen el grup A amb Alemanya, Sèrbia i Ucraïna, i abans dels quarts de final es creuaran amb els tres millors equips del grup B, el de Lituània, Grècia, Itàlia i Dinamarca. El primer partit serà el dijous 9 a les 20:15 contra Alemanya.