Cauen contra Lituània i jugaran els quarts contra Rússia

0
    33

16/08/2012
    La sub18 va caure contra Lituània per 65 a 72 i jugarà els quarts de final contra Rússia, demà a les 13:30 hora catalana. Albert Homs va fer 8 punts en 21 minuts i José Nogués no va anotar en 7 minuts.

La selecció espanyola sub18 dels verd-i-negres Albert Homs i Jose Nogués va caure en l'últim partit de la segona fase contra Lituània per 65 a 72 i ha acabat segona de grup. El seu rival a quarts serà la selecció russa, amb la que s'enfrontarà demà a les 13:30 hora catalana.

Ahir hi havia en joc el liderat contra Lituània, una de les amfitriones. Els espanyols, que no van comptar amb Diop, van sortir a per totes i van començar marcant terreny (15 a 5) però ràpidament els bàltics van igualar el marcador (20 a 19) i ja van marxar per davant al descans (31-35).

Sense Diop, Lituània dominava el rebot i per tant el partit. Espanya ho intentava amb Paulí i Saiz, els més encertats amb 12 punts, però un mal inici d'últim quart va sentenciar el partit.

Albert Homs va anotar 8 punts en 21 minuts mentre que Nogués no va anotar en els 7 minuts que va jugar.