Si ets soci, pots guanyar diners amb la Penya

    0
    39
    abonaments olimpic_0.JPG

    24/08/20

    El Joventut engega una nova campanya per fer nous socis amb la que pots veure el FIATC Joventut gratuïtament durant un any i embutxacar-te diners.

    Després de donar-hi moltes voltes la Penya ha decidit engegar una campanya per fer nous socis molt innovadora. Des del club pensen que el que millor pot parlar de la Penya és el propi soci i per això el volen premiar amb la possibilitat de guanyar diners.
     
    Si un soci actual porta un nou soci, un cop hagin pagat el carnet, disposarà de la meitat del que hagi costat el nou abonament. Amb aquest saldo positiu, l'antic soci pot decidir fer 3 coses: Que li mantinguin per descomptar el carnet de l'any que ve, fer una donació a la fundació de la Penya que comporta beneficis fiscals, o simplement, cobrar-ho al seu compte corrent. A més, el nou soci gaudirà d'un descompte del 25%.

    Si per exemple un soci sènior de la zona del fons, que paga 160 euros, en porta un de central sènior que en paga 405, el nou soci només pagarà 303,75 euros, i l'antic s'endurà 202,50 euros, és a dir, més del que li ha costat l'abonament. Veurà la Penya gratis tot l'any i s'haurà embutxacat 42,50 euros. No hi ha un limit de nous socis, de manera que si repeteix la operació, només cal anar multiplicant el benefici.

    D'aquesta manera el club vol aturar la baixada de número de socis, que s'ha xifrat en uns 1.200 menys que el 2009, l'últim any de Ricky i Ribas amb la Penya.