Delicat compromís contra el sorprenent Llevant B

    0
    34
    levanteb-jugadores.gif

    27/10/2012 – El Badalonna rebrà demà (17.00, Camp del Centenari) a la gran revelació del inici de temporada en el grup tercer. El filial del Llevant és quart i porta cinc victòries consecutives

    El Badalona va haver-se de creuar amb l'Espanyol B en el moment àlgid del conjunt blanc i blau, quan semblava que havia de donar-se al filial espanyolista com a campió del grup tot i que faltés tota la temporada per jugar. Després del doble enfrontament entre el Badalona i l'equip barceloní, l'Espanyol ha desaccelerat una mica i ha caigut de la privilegiada zona de promoció. Ja no és l'equip invencible que van trobar-se els homes d'Albert Càmara. També es va rebre al Centenari a L'Hospitalet en el moment més dolç del conjunt riberenc, quan estava invicte (encara segueix sent-ho) i portava dos triomfs seguits. Per seguir amb aquesta sèrie de dissortades coincidències, demà el Badalona juga a casa contra l'equip més temible del grup en l'actualitat. El calendari segueix jugant males passades al Badalona. Sembla decidit a interposar el major número d'obstacles possibles en el camí de la sortida del pou. Aquesta nova trava respon al nom de Llevant B i es presenta amb unes credencials que fan por: cinc victòries consecutives.

     

    El filial valencià està fent una temporada sorprenentment triomfant. Cinc jornades inicials plenes de dubtes, en què el Llevant només havia tret una sola victòria, han precedit a la millor ratxa de victòries de qualsevol equip del grup. Des de fa un mes sencer, el Llevant B ha guanyat tot els partits que ha disputat. Cinc de cinc; quinze punts sobre quinze possibles. Això els ha dut de la zona de descens a la quarta posició, amb vint punts, quatre per darrere del líder. En aquest victoriós període, els llevantins han guanyat a l'Alcoià, el València Mestalla, l'Oriola, l'Espanyol B i el Nàstic. A més, han fet dotze gols (més de dos per matx) i només n'han rebut quatre. Amb tot plegat, sembla que si algun moment no era bo per enfrontar-se a aquest Llevant B era precisament ara.

     

    Aquesta és la cinquena temporada del Llevant B a la divisió de bronze del futbol espanyol. La segona posició del curs passat a Tercera els ha permès tornar a la Segona B després de quatre temporades d'absència. El fet és una mostra més de com de bé està fent les coses l'entitat valenciana. El primer equip es passeja per Europa per primera vegada en la seva història, el Femení porta molt de temps sent una de les grans potències estatals i ara el filial comanda l'auge de la cantera llevantinista, històricament a l'ombra de la del gran veí. El Llevant ara no té res a envejar al València. Té menys milions, però té un rendiment impecable.

     

    El Badalona, per contra, arriba novament amb dubtes. Dubtes generats arrel de l'enèsima derrota de la temporada el cap de setmana passat contra l'Atlètic Balears. El Llevant no sembla el millor rival per superar la depressió. Però de superar-la guanyant demà, l'alegria serà doble. Escapulats i llevantins s'han vist les cares quatre vegades. El Badalona també haurà de trencar l'estadística per guanyar, perquè els resultats anteriors al Centenari entre ambdós conjunts van ser tres empats i un triomf visitant. Albert Càmara podrà recuperar la parella de centrals habitual. Però en canvi, haurà de trobar recanvi a Joaquin al mig del camp, qui va ser expulsat diumenge passat. El cos tècnic té dues opcions: buscar un altre migcampista que pugui fer la funció de l'ex de la Grama (Canario, Borja…) o apostar per jugar amb dos puntes com ja va fer contra L'Hospitalet. La mala experiència de llavors potser obliga a buscar un recanvi natural a Joaquin i evitar canviar l'esquema.