Tres bars i un magatzem de venda a l’engròs, precintats aquesta setmana

  0
  56
  Bars precintats 1.JPG

  05/07/2014 – L’Ajuntament de Badalona ha precintat aquesta setmana tres bars, situats als barris de Sant Crist, Llefià i Montigalà, que no disposaven de llicència per a l’activitat que s’hi desenvolupava.

  L’Ajuntament de Badalona ha precintat aquesta setmana tres bars, situats als barris de Sant Crist, Llefià i Montigalà, que no disposaven de llicència per a l’activitat que s’hi desenvolupava. Les actuacions van ser coordinades entre el Departament de Disciplina Urbanística i la Guàrdia Urbana de Badalona.

   

  Tots tres bars, situats a la Ronda de Sant Antoni de Llefià, al carrer Milà del barri de Montigalà i al carrer de la Selva de Sant Crist, i que havien estat objecte de nombroses queixes veïnals, han estat precintats després de constatar que no disposaven de la corresponent llicència d’activitats.

   

  També un magatzem de venda a l’engròs

   

  Per altra banda, un magatzem de venda a l’engròs de productes diversos, situat al carrer d’Antoni Bori, al barri del Gorg, també ha estat precintat aquests dies. En aquest cas, s’ha tancat l’establiment en no disposar de la preceptiva llicència d’activitat i presentar riscos per perill d’incendi. A més, en tractar-se d’una activitat d’emmagatzematge, la clausura de l’activitat implica que s’haurà de buidar completament el local de qualsevol producte fins que disposi de la corresponent llicència.