Melià encapçalarà el grup que construirà i gestionarà el futur hotel del port

  0
  virtual hotel.jpg

  23/12/2016 – Melià, Sorigué, Jordi Marcé Arquitectes i BAC Engineering Consultancy Group presenten una oferta de 9 milions d'euros.

  La mesa de contractació del concurs de l’hotel del Port ha finalitzat avui, 23 de desembre de 2016, sobre el migdia,  la seva valoració de l’oferta presentada per un únic grup, aglutinat per l’empresa Tourism Business Builders, SL,  al concurs de dret de superfície de la parcel·la hotelera del Port de Badalona. El consorci format pel grup Melià Hotel International, la constructora  ACSA-Sorigué, l’equip d’arquitectura Jordi Marcé Arquitectes i BAC Engineering Consultancy Group, ha obtingut una puntuació de 89,5 punts sobre un total de 100, suma de les puntuacions de les valoracions de les propostes tècniques i econòmiques, d’acord amb el barem inclòs en el plec de condicions.

   

  Amb aquesta resolució, la mesa elevarà al Consell d’Administració  de Marina de Badalona la seva proposta, ja que és el Consell d’Administració l’òrgan adjudicador. La previsió és que es reuneixi  a finals de gener. El sobre A, l’administratiu, es va obrir el 15 de desembre a les 10.00h; el sobre B, el que conté els aspectes tècnics es va obrir ahir, dijous 22 de desembre a les 10.00h, i el sobre C, l’oferta econòmica, s’ha obert avui a les 10.30h. Aquest sobre conté una oferta de 9MEUR, superior al mínim de 8,4  amb què partia la subhasta.

   

  Pel que fa a les característiques arquitectòniques i funcionals de la proposta presentada, es tractaria d’un hotel “Innside by Meliá”, de 4 estrelles, de planta baixa i quinze plantes pis i 184 habituacions de diferents tipologies. Una oferta hotelera emmarcada en la línia d’hotel urbà, de disseny, per a estances urbanes de feina  i de negocis. D’entre les característiques, destacar que la planta baixa està dissenyada per obrir-se a l’espai de centralitat que és el passeig marítim,  i que s’accedeix al hall a la quarta planta. La programació tècnica acompleix amb el calendari d’obres inclòs en el plec, que seria de 24 mesos de construcció, un cop aprovat el projecte i obtinguda la llicència d’obres –tràmits que podrien durar de 8 a 10 mesos-. De manera que l’hotel seria una realitat al llarg del segon semestre del 2019.

   

  La mesa de contractació  ha estat formada pel gerent de Marina de Badalona, el  secretari general de l’Ajuntament, per l’arquitecte municipal de l’Ajuntament, pel cap dels serveis jurídics de l’Ajuntament, pel gerent del Consell Comarcal del Barcelonès, per un representant tècnic del Consell Comarcal del Barcelonès, pel director tècnic i d’Espais Portuaris de Marina Badalona, pel director d’Administració i Finances de Marina Badalona, per  un representant dels equips tècnics contractats per Marina Badalona (l’assessoria Magma)  i pel secretari del Consell d’Administració de Marina Badalona.