Els Micaco tanquen la temporada amb una bona actuació a la seva plaça

    0
    31
    Vano de cinc.JPG

    20/11/2012 – Els Castellers de Badalona no varen mostrar davant la plaça de la Vila els seus millors castells, però tancaren amb gran execució i estampa una temporada immillorable.

    Els Castellers de Badalona van gaudir diumenge d’una satisfactòria quinzena diada a la plaça de la Vila. Els Micaco van aixecar el peu de l’accelerador en l’última actuació de la temporada per no arriscar més del necessari i acomiadar l’any amb tranquil·litat i sense entrebancs davant la seva gent.

     

    Degut al cansament i algunes baixes, el cap de colla decidí no pressionar el conjunt i optà per aixecar castells de set que estiguessin a l’abast i deixar al tinter, per exemple, la torre de set. El matí començà pels badalonins amb un quatre de set que es descarregà plàcidament. A la segona volta, la colla local es va llançar cap al quatre de set amb agulla, que seria la seva millor estructura del dia; tot i perillar en un parell d’ocasions, quan la canalla hagué de travessar la part alta i després d’alliberar l’agulla, la serenitat i bones maneres del pilar va portar a bon terme el castell. Un tres de set descarregat sense complicacions va ser la peça de la tercera ronda, mentre que el vano de cinc i un posterior pilar de quatre tancaren la diada.

     

    Els Micaco es mostraren satisfets després de l’actuació, ja que, tot i no haver mostrat els millors castells en cartera, les estructures escollides diumenge es va descarregar sense problemes i amb bona estampa i execució.

     

     

    La valoració que la colla ha fet de la temporada és molt positiva i asseguren que, enguany, s’ha albirat el treball fet durant els darrers anys. Sense dubte, la llista de fites assolides aquest 2012 és inqüestionable: la millor actuació de la història de la colla, descarregar per primer cop i en tres ocasions el seu millor castell (2d7), superar el nombre de castells de set descarregats mai en una sola temporada i portar un castell de set a pràcticament cada actuació on han participat, a banda d’estrenar-se en el Concurs de Castells de Tarragona.