El Badalonès es manté invicte tot i les baixes (75 a 54)

0
    19
    DSC_0204.JPG

20/11/2012

Sense Jimeno, Màlaga i Llorach, Rafa Morales es va carregar l'equip a l'esquena i va dinamitar el partit amb 15 punts al 3r quart

El Badalonès segueix sense conèixer la derrota en les 10 primers jornades de lliga i diumenge va guanyar al Balaguer per 75 a 54 tot i les baixes de tres puntals com Jimeno, Màlaga i Llorach.

Els de Xavi Grau van acusar desajustos en la pressió dels primers minuts que va permetre anotar cistelles fàcils als lleidatans.
    A l'altre banda del camp, Oña i Fontrodona mantenien els dimonis amb accions individuals (22 a 23).

Al segon quart però, el líder fa exercir la seva condició i amb una bona defensa i l'encert exterior de Rafa Morales i Suñe, van obrir una primera escletxa (38 a 30).

Sense 3 dels jugadors que tenen més facilitat per anotar, Morales es va carregar l'equip a l'esquena ofensivament i amb 15 punts seguits al tercer quart va dinamitar el partit (58 a 39), per deixar pas a un últim quart de trànsit en el que va debutar el base del sots21, Guillem Tomàs