El Badalona busca seguir escalant

    0
    29
    nastic-constancia.jpg

    08/12/2012 – El Constància visita demà a les 12.00 el Camp del Centenari. El Badalona intentarà aconseguir la quarta victòria consecutiva contra un rival necessitat de punts

    El timó i referent de l'equip no capitanejarà demà la nau badalonina. Joaquin serà baixa per sanció i l'equip haurà de sobreposar-se a la seva absència. L'ex de la Grama i Robert estan sent els homes de la temporada pel Badalona. De moviments elegants, amb una ment ràpida i de pensaments coherents, Joaquin s'ha destapat enguany de la mà d'Albert Càmara. Pràcticament desaparegut el curs passat, aquesta temporada el nou cos tècnic l'ha donat les regnes de l'equip, l'ha demandat que fos el dirigent escapulat sobre el camp. El migcampista, lluny de pesar-li la responsabilitat, s'ha sentit còmode en aquesta tessitura i ha crescut fins a convertir-se en determinant. Però demà, sense el seu concurs, d'altres futbolistes hauran de donar una passa endavant. Per característiques similars, Canario podria ser el seu substitut. Tot i que no cal descartar que Càmara disposi un doble pivot més defensiu i a Bueno i Gabri en atac. 

     

    El Badalona també podria tenir les baixes de Bermudo, Sergio Cortés i Juanma, tots tres tocats. Durant la setmana han estat entrenant-se al marge del grup, però encara tenen opcions de ser de la partida demà. Juanma, qui ja porta vora un mes lesionat, és qui ho té més difícil per entrar en la convocatòria.

     

    En l'horitzó apareix la possibilitat d'encadenar la quarta victòria consecutiva. Un èxit pràcticament impensable poques setmanes enrere, quan l'equip no trobava manera de fer gols ni guanyar partits i la zona de descens amenaçava. Però aquesta fase de dubtes i inseguretats ha donat pas a una nova etapa, plena de certeses i convicció. El Badalona juga ara amb l'aval dels bons resultats. Això ja no només pesa en l'ànim propi, sinó també en el del rival, qui veu en el conjunt de Càmara un contrari enratxat, motivat i al qual no és gens senzill superar.

     

    En aquesta complicada posició es trobarà demà el Constància. El conjunt de la ciutat mallorquina d'Inca arribarà al Centenari amb urgències. Ocupa actualment la dissetena posició, la de la promoció de descens del grup, amb 17 punts. La zona de descens directe la té només un punt per sota. Els balears tornen enguany a una Segona Divisió B que havien trepitjat per primera i última vegada a mitjans dels vuitanta. Però l'entitat mallorquina acumula en els seus noranta anys d'història fins a onze temporades a Segona Divisió. Entre els quaranta i els seixanta, el Constància va ser un assidu de la Divisó de Plata.

     

    El conjunt balear entrenat per Joan Esteva arribarà demà al Centenari després d'haver perdut a casa contra el Nàstic de Tarragona. Però cal anar amb compte amb ells, especialment fora de casa, on han estat capaços de sumar dues victòries, les mateixes que han tret al seu estadi. El de demà serà el primer enfrontament en competició oficial entre badalonins i mallorquins.